ACTUALITAT

 
 

Instant Beauty Serum de Llongueras: producte de l'any 2011 en packaging fabricat per Vallsgraphic

 

THE COLOMER GROUP ha confiat en Vallsgraphic per a la fabricació del packaging del Llongueras Instant Beauty: El primer sèrum per al cabell Tot en 1.

Els estoigs han estat produïts a GRAFOPACK, S.A. la nostra planta d'Òdena i les etiquetes han estat produïdes a GAEZ, S.L., la nostra planta d'Arganda del Rey (Madrid).

Els consumidors han votat com a millor Producte de l'Any 2011 en la categoria de Cura capil·lar al producte INSTANT BEAUTY SERUM TODO EN UNO de LLONGUERAS, per la seva innovació en oferir múltiples beneficis al cabell en un sol producte. Des del seu llançament, aquest producte s'ha convertit a un dels favorits del públic i dels mitjans per la seva gran facilitat d'ús i la seva immillorable relació qualitat-preu.

El Producte de l'Any és l'únic certamen on els consumidors trien, mitjançant el seu vot directe, els productes de consum més innovadors de l'any. En aquesta XI edició, prop de 10.000 individus han donat la seva opinió, i la mostra de població més representativa en la realització d'estudis sobre la innovació en el sector de gran consum. L'objectiu d'aquest premi és apropar al gran públic els productes de gran consum més nous. Aquest premi que se celebra a 32 països, i des de fa 11 anys a Espanya, és un dels més prestigiosos en la seva categoria.

 
  

 
 

El lliurament de premis va tenir lloc el dia 14 de desembre a l'escola de negocis La Salle BES de Barcelona, i va ser presentada per l'actor català Pep Munné. El mateix Lluís Llongueras va recollir el guardó i va agrair el treball realitzat per The Colomer Group en el desenvolupament dels seus nous productes.

Va destacar que el secret de l'èxit dels seus productes és el plasmar a aquests tota la força del seu lema "la meva passió és la bellesa" i ha recalcat la qualitat d'aquest producte que ell personalment garanteix"És un premi molt especial per a nosaltres perquè són els consumidors els que atorguen", va afirmar el perruquer català. La gala va comptar amb l'assistència dels guanyadors, participants i representants del món empresarial, del màrqueting i la comunicació.
 
Des de Vallsgraphic agraïm a THE COLOMER GROUP la confiança dipositada en nosaltres com a proveïdors de packaging i etiquetes.