ACTUALITAT

 
 

Visita de l'escola Massana

 

El passat 16 de juny, ens van visitar els participants del Seminari de Disseny de Packaging organitzat per l'Escola Massana.

El seminari arriba ja a la 17a edició i hi col·laboren Grafopack i Korsnas (fabricant de material Kraft) entre d'altres empreses i institucions.

En aquest seminari, els estudiants presenten projectes de packaging en equips mixts amb d'altres escoles de disseny i s'inclouen visites a fabricants de packaging entre altres activitats.

 
 

 
 

En aquesta ocasió, Grafopack ha estat la planta productiva visitada per a acostar als futurs dissenyadors i creadors de packaging a la realitat de la producció dels envasos.

Els dos grups d'estudiants van mostrar un gran interès durant les visites, perfectament guiades pel nostre Responsable de Qualitat i Medi Ambient, Antonio Pascual i per Jordi Sánchez, Cap de Vendes.

Estem orgullosos de la confiança que l'Escola Massana, una de les escoles de disseny punteres a Espanya i Europa, diposita en Vallsgraphic i, concretament, en Grafopack, per a contribuir a la formació dels seus alumnes i convidats.

Estem segurs que aquesta col·laboració que tan bons fruits ha donat i està donant, seguirà per molts anys més.