NOSALTRES

  

  HISTÒRIA  

Es pot dir que la història de Grafopack es remunta a principis de segle XX. En el centre de la ciutat d'Igualada existia una petita empresa de tipografia en general que cobria el mercat de la ciutat i la seva àrea d'influència. A l'any 1967 es funda Gràfiques Florensa.

Aquesta empresa, predecessora de l'actual Grafopack, neix amb uns objectius tecnològics i comercials ja molt més ambiciosos. S'entra de ple en la tecnologia de l'offset, es comença a treballar en un mercat de caire industrial, s'amplia l'àrea geogràfica d'influència, i s'orienta principalment cap al "packaging".

L'empresa, sota la denominació de Gràfiques Florensa, creix ininterrompudament fins que a l'any 1976 es trasllada als afores d'Igualada, al terme municipal d'Òdena, on podem trobar Grafopack avui dia.

Immediatament després del trasllat de les seves instal·lacions i amb l'objectiu de seguir creixent, entra en l'accionariat de la societat la família Valls, propietària de la coneguda marca de mitjons i confecció Punto Blanco i d'altres empreses tèxtils. És en aquell moment, al 1977, quan l'empresa adopta el nom que té en l'actualitat, Grafopack, S.A..

Just aquest any 2017, concretament durant el mes de setembre, Grafopack fa  . 50 anys plens d'història, de persones, d'il·lusions, de saber fer... 50 anys d'experiència... Però amb un esperit molt jove, que ens permetrà fer 50 anys més i tants com ens depari el futur.

Amb l'únic objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients, sempre. Però sense deixar de construir la nostra pròpia història. Una història que seguirà creixent i basant-se en les nostres il·lusions, en saber fer, però sobretot, amb el nostre equip humà, amb la nostra família, la família que formem tots els treballadors de Grafopack.

Amb posterioritat la família Valls va adquirir totes les accions de l'empresa. Des d'aleshores fins a l'actualitat l'evolució de l'empresa es resumeix en tres paraules: servei al client, innovació i creixement.

Aquestes han estat les constants a Grafopack, S.A. especialment en els darrers anys. Hem ampliat i modernitzat contínuament els nostres béns d'equip; S'ha consolidat i ampliat un equip humà altament professionalitzat. S'ha aconseguit fer de la nostra empresa el líder en alguns mercats, com en el de packaging per a begudes i l'alimentació d'alta qualitat. Hem entrat amb força en el món de la PLV. S'ha aconseguit fer de Grafopack una empresa altament integrada en tots els processos de producció amb l'objectiu de garantir als nostres clients alts nivells de qualitat i servei.

 

 

  QUI SOM  

Grafopack, juntament amb A.G. Novograf, S.L. i Gaez, S.L., empreses adquirides per la Corporació Empresarial Valls, S.A. els anys 2002 i 2007 respectivament, formen Vallsgraphic.


Vallsgraphic és la marca que engloba les activitats de les tres empreses. Vallsgraphic ofereix una amplia gama de solucions gràfiques als nostres clients. Per més detalls us aconsellem una visita a la web de Vallsgraphic www.vallsgraphic.com.

A Grafopack, empresa homologada ISO 9001, estem molt conscienciats de la nostra responsabilitat social i mediambiental. Creiem en la igualtat d'oportunitats i potenciem el creixement professional de les persones que treballen amb nosaltres. Volem ser una empresa justa amb clients, proveïdors i stakeholders en general. La nostra estratègia és el llarg termini i fomentem les relacions, tant laborals com comercials, de llarga durada.